Сергей,
когдато мою бабушку спросили - почему ты отвечаешь людям на том языке на котором они спрашивают?
она ответила - я человек, а не корова - у меня язык не один!
подумай над этим
Це не до мене бо на цьому сайті це мій 478 коментарів і всі крім останніх написані російською мовою. А я тут писав починаючи з 07 квітня 2013. Українці взагалі білінгви (тобто розуміють і можуть говорити як російською так і українською мовами) на відміну від тих же росіян. Я тут писав російською навіть після того як росія напала на нас в 2014 році. Але зараз йде повномасштабне вторгнення і росіяни роблять нелюдські звірства на наших окупованих ними землях. Точно як сто років назад. Тобто не покаялися і не помінялися взагалі і точно так як тоді хочуть нас знищити. Тому я прошу вибачення, бо якщо для Вас російська мова не є рідною то українську мову Вам зрозуміти важче ніж навіть росіянам. Але зараз Google Translator з української на російську перекладає досить якісно і точно. А я більше не можу тут продовжувати писати так як раеіше. Тому російською тут точно вже не писатиму і найцінніші речі що мені відкрилися не писатиму. Вважайте це моїм протестом проти того зла що відбувається. Бо зло це така штука, яка може і дістати може там де й не очікуєш. От, наприклад Ізюм казав, що зможе вижити навіть в грьобаній рашці (він навіть різкіше виразився про цю країну), але туди йому не вдалося переїхати і він осів в Білорусі. Якби переїхав туди, то дуже ймовірно, що довелося б воювати зараз проти нас. Але якщо він не виїхав з Білорусі, то є ймовірність (хоч і незначна), що його мобілізують і всеодно кинуть в м'ясорубку проти українців. А якщо він виїхав в Україну до нападу Росії, то є реальна велика ймовірність, що він опинився в пеклі окупації, або став біженцем. Цікаво, чи не з міста Ізюма він і його мати родом? З того Ізюма, що зараз в окупації...
а далее - про струну Изюм имел другое (кстати - я этого его выражения не читал) - это степень заквашивания еды - то есть - еда без закваски ("кефира") - это недотятуная струна и "звучать" - то есть двать наслаждение при поедании - не будет, а еда с черезмерным количеством "кефира" или переквашеный продукт (порваная струна) уже не вкусен и неприятен для употребления
По этому "кефир" (то есть концентрат полезных микроорганизмов) или жИву НАДО ДОБАВЛЯТЬ ПО ВКУСУ - не меньше и не больше - лишь столько сколько вкусно
Може й так. Я теж думав раніше що це стосується саме ступеню заквашування або якогось іншого аспекту обробки продукту. І я цей варіант не відкидаю. Але є й інші речі. Наприклад судячи з того, що писав Ізюм про той триндець який підкрався непомітноу нього виникла серйозна проблема з ізоляцією його системи електропроводки. А конкретно таке буває навіть не від недостачі білку в організмі, точніше не стільки від недостачі білку. А той стрес, який підкинула йому Люсі лише остаточно виснажив той ресурс, який і так був в недостачі і механізми цього можна детально посянити на рівні біохімії. В принципі причину того вже на цьому форумі називали. Але то таке.
До речі, якщо хочеш почитати всі підряд пости Ізюма, які він написав за весь час, можеш тут зайти на його профіль і натиснути "просмотр сообщений". Бо, наскільки я пам'ятаю, ти з'явився на формі десь через кілька місяців після того як я там почав писати. Але і я пропустив багато чого цікавого, бо пропустив кілька місяців.
кстати - надо понимать что ВО ВРЕМЯ КВАШЕНИЯ УГЛЕВОДЫ ПРЕВРАЩАЮТСЯ В БЕЛКИ- то есть - в питательной среде растительного происхождения во время квашения увеличивается белковая биомасса - то есть во время квашения размножаются белковые микроорганизмы
Саме так, вуглеводи консорціумом бактері можуть перетворюватися на білок. Але тільки якщо серед мікроорганізмів є ті які фіксують атмосферний азот. Бо вуглеводи складаються з атомів вуглецю, водню і кисню. А амінокислоти (що входять до складу білків) складаються з атомів вуглецю, водню, кисню і азоту (деякі ще містять атом сірки який може бути витягнутий з сульфатів наприклад). Якщо в твоїй живі є азотофіксатори (а це не молочнокислі бактерії) точому б і ні. Але треба чітко розуміти, що фіксація азоту це енергоємкий процес тому частина вуглеводів окислюється до вуглекислого газу і води і дає необхідну енергію для фіксації азоту і інших процесів, а інша частина трансформується в метаболічних циклах (у людини в основному це цикл Кребса) до сировини з якої ці амінокислоти утворюються.
ps: Продовження дискусії тут: